Yayınlanma Tarihi Logosu Yayınlanma Tarihi: 08.10.2020
Okuma Süresi Logosu Okuma Süresi: 3 Dakika
​Maaşınızı en iyi şekilde değerlendirmek için maaşınızın yattığı hesabın da size birçok avantaj sunması oldukça önemli bir kriter. Maaşınız; faturalar, kira, kredi ödemeleri, ihtiyaçlar, sigorta işlemleri, eğitim giderleri vb. birçok yere bölünür. Tüm ödemelerinizi planlı olacak şekilde organize edebilmeniz ve ekstra harcamalarınızın olduğu aylarda gerekirse ek hesap seçeneğinden de yararlanabilmeniz için maaşınızın yatacağı hesabın size sunacağı hizmetleri iyi bilmeniz oldukça önemli. Böylece maaşınızı yönetmeniz çok daha kolay olacaktır.

İş Bankası olarak bu yazımızda İş Bankası'ndan maaş almanın ayrıcalıklarını ele aldık.

Bankamatik Kartınız Size Geliyor


Maaşınızı İş Bankası'ndan almak için yaptığınız başvuru sonucunda bankamatik kartınızı adresinize teslim ediyoruz. Bankamatik kartınız ile Türkiye'nin her yerinde dilediğiniz zaman, istediğiniz işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz. Şubelerimiz ya da 7 gün 24 saat hizmet veren bankamatiklerimiz üzerinden; İş Bankası hesabı oluşturabilir, para çekebilir, yatırabilir ya da bakiyenizi sorgulayabilirsiniz.

Ayrıca bankamatik kartınız ile yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapabilir, bu alışverişlerinizde MaxiPuan kazanabilirsiniz.

Maaşınıza Kolayca Ulaşabilirsiniz


Maaşınız hesabınıza yattığı anda; Türkiye genelinde bulunan İş Bankası Şubeleri, Bankamatikler ya da İşCep üzerinden maaşınıza ulaşabilir ve istediğiniz işlemi hızlıca yapabilirsiniz.

Maaş işlemlerinizi yaparken İşCep kullanarak, mesai saatlerine bağlı kalmadan, tüm işlemlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey mobil cihazınıza İşCep uygulamasını yüklemek. İşCep ile hesap hareketlerinizi takip edebilir, para aktarabilir, kredi kartı veya fatura ödeyebilir hatta Mobil Borsa ve daha fazlasını da takip edebilirsiniz.

maas anlasması 

Maaşınız Henüz Yatmadıysa Endişelenmenize Gerek Yok


Bazen acil ihtiyaçlarınız ortaya çıkabilir ve maaşınız henüz hesabınıza yatmamış olabilir. İş Bankası'nda bunun için de çözüm var. Dilediğiniz zaman bir Ek Hesap açtırarak vadesiz TL hesabınızda yeterli bakiye olmasa da para çekebilir; havale, EFT, otomatik ödeme gibi her türlü işleminizi yapabilirsiniz.

Ayrıca ek hesabınız ihtiyacınız anında otomatik olarak devreye girecektir. Yani düzenli olarak yaptığınız ödemeleriniz, hesabınızda yeterli para olmadığı takdirde aksamayacak ve ek hesabınızdan ödenmeye devam edecektir.

Kredi Avantajlarından Faydalanabilirsiniz


Maaşınızı İş Bankası üzerinden alıyorsanız, kredi faizleri konusunda da avantajlısınız demektir. Çünkü İş Bankası olarak nakit ihtiyaçlarınızın yanında; ev, araba alımı, eğitim ya da tatil masraflarından kaynaklı doğabilecek nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyoruz. Maaşınızla orantılı olarak; dilerseniz her ay ufak taksitler şeklinde ödeyebileceğiniz kredi koşullarımızı incelemek için bur​ayatıklayabilir ya da şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Size ve Kurumunuza Özel Ayrıcalıkları Keşfedin


Çalışmakta olduğunuz kurum ve bankamız arasındaki maaş anlaşması kapsamında size ve kurumunuza özel olarak sunduğumuz avantajlarımızdan faydalanabilirsiniz. Bu avantajları keşfetmek için şubeniz ile iletişime geçebilirsiniz.

Faturalarınızı Siz Değil, Otomatik Ödeme Hatırlasın


Her ay ödeyeceğiniz faturaların tarihlerini ve miktarlarını kontrol edip ödeyeceğiniz günü hatırlamaya çalışmak yerine bu işi otomatik ödemeye bırakabilirsiniz. Otomatik ödeme talimatı verdiğiniz takdirde, faturalarınız zamanında hesabınızdan tahsil edilir. Böylece ödenmesi unutulan faturalar sebebiyle kesinti yaşamaz ya da faiz ödemek durumunda kalmazsınız.

Birikimleriniz İş Bankası Güvencesinde


Birikim yapmak istiyorsanız, maaşınızın bir kısmını her ay düzenli olarak birikim hesaplarınıza aktarabilir ve paranızın büyümesini keyifle izleyebilirsiniz. Birikimlerinizi değerlendirmek için İşCep uygulaması üzerinden TL ya da döviz cinsinden vadeli hesap açabilir ya da Maksimum Vadeli Hesap açarak paranızı gecelik vadeli hesaba yatırabilirsiniz. Farklı mevduat ve yatırım seçenekleri İş Bankası'ndan maaş alan tüm müşterilerimizin hizmetinde. Detaylı bilgi için Mev​duat ve Yatırım​​ sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Sigorta Avantajlarından Faydalanın


Sizin için değerli olan her şeyi güvence altına alıyoruz. Eviniz, hayatınız, arabanız, sevdikleriniz ya da eşyalarınız… Sigortalatma ihtiyacı duyduğunuz her konuda İş Bankası şubelerinden Anadolu Sigorta güvencesi ile hızla poliçenize sahip olabilirsiniz.


Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. İşbu blog sayfası aracılığı ile sunulan tavsiyelere dayanarak alınan/alınacak yatırım kararlarının ve yapılan/yapılacak alım satım vb. işlemlerinden ve bu işlemlerin olası neticelerinden Türkiye İş Bankası A.Ş. herhangi bir surette sorumlu değildir.​