#Kredi Puanı Yükseltme

Kredi Puanı Yükseltme etiketli yazılarımızı görüntülüyorsunuz.

Kredi Risk Raporu Hangi Kanallardan Alınabilir?

Kredi Risk Raporu; kredi talepleriniz ve düzenli ödemeleriniz için size yol gösterebilecek, güncel finansal durumunuzla ilgili daha detaylı bilgi almanızı sağlayan bir belgedir.
02.11.2020
Devamını Oku >

Kredi Geri Ödemesini Hangi Kanallardan Yapabilirsiniz?

Geri ödeme kısmını mümkün olduğunca kolay halledebilmeniz için İş Bankası; İşCep, İnternet Şubesi ya da Bankamatik gibi farklı kanallardan kolayca kredi geri ödemesi yapabilme olanağı sunar.
30.10.2020
Devamını Oku >

IBAN Numarası Nedir ve Neden Önemlidir? Standartları Nelerdir?

Günlük hayatta bir kişiye ya da kuruma para gönderirken sıklıkla duyduğumuz kavramlardan biri IBAN (International Bank Account Number) ya da sık kullanılan biçimiyle IBAN numarasıdır.
26.10.2020
Devamını Oku >

Konut Kredisi Verilmeyen Durumlar

Belirli kriterlere bağlı olarak size konut kredisi verilip verilmeyeceği ile ilgili bir karara varılır. Konut kredisi başvurunuzun olumsuz sonuçlanmaması için aşağıda yer alan faktörleri gözden geçirmeye ne dersiniz?
20.10.2020
Devamını Oku >

Online Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır? Faydaları Neler?

Online ve Hızlı kredi başvurusu ile kredinizi hızlı bir şekilde kullanmak istiyorsanız yazımızdaki faydalı bilgileri inceleyebilirsiniz.
23.12.2019
Devamını Oku >

Kredi Çekmek İçin Gerekli Şartlar Neler?

Hayallerinizi, isteklerinizi hayata geçirmek için belli bir desteğe ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.Peki bu destek için bankaya kredi başvurusu yapmayı mı düşünüyorsunuz?
28.03.2019
Devamını Oku >

Kredi Notunuzu Nasıl Yükseltebilirsiniz?

Eskiyen arabanızı değiştirmek, yeni bir ev almak ya da güzel bir düğün yapmak için krediye ihtiyaç duyuyorsunuz ve bankaya gidiyorsunuz.
28.03.2019
Devamını Oku >